bookalook

Om bookalook

bookalook er din nye bookingportal for dig, der søger en tid til behandling inden for skønhed og velvære. Vi præsenterer dig for et bredt udvalg af behandlinger i hele Danmark, i både store som små byer.

Det kan være svært at danne sig et overblik over mulighederne. Dette gør bookalook nemt og overskueligt ved at samle et stort udvalg af saloner og klinikker inden for den behandlingsform, du søger, og i den by du ønsker.

Vi beskæftiger os med skønhed, hår, negle og massage – alle former for wellness, du kan komme i tanke om. Når du har valgt den behandlingsform, du ønsker, og den by du foretrækker, så kommer bookalook med en liste over de saloner, klinikker eller forretninger, som imødekommer dit ønske. Du kan ud fra hvert sted læse en lille beskrivelse, se prisniveauet og læse andres bedømmelser, så du kan finde lige præcis den salon eller klinik, som matcher bedst dig og dine behov. Samtidig kan du se afstanden fra din lokalisering og sortere efter flere forskellige ønsker.

Vi håber således, at bookalook på overskuelig vis kan hjælpe dig med finde frem til den salon eller klinik, der imødekommer dine behov. Herefter kan du nemt og hurtigt bestille en tid i vores online bookingsystem.

Rigtig god fornøjelse med din næste behandling inden for skønhed og velvære.

Book a better you Team bookalook

bookalook ApS
CVR: 34607613
Marselisborg Havnevej 32
8000 Aarhus
Tlf: 72 34 44 00